Gebruiksaanwijzing

Maak de gordel vast in de onderste sluiting

Zet uw kind neer op de autozetel, zo zodat de rug van uw kind tegen de rugleuning komt. Maak hierna de veiligheidsgordel vast. Bevestig nu de Smart Kid Belt in de onderste klem van de veiligheidsgordel. Doe dit zo laag mogelijk, het best op de plaats waar het onderste deel van de veiligheidsgordel uit de autozetel komt en langs de dijen van uw kind komt. Het vastmaken van het onderste deel van de Smart Kid Belt aan de veiligheidsgordel past zijn lengte aan, aan de lengte van de lenden.

Het afstellen van de lengte van het product?

Na het bevestigen van de veiligheidsgordel in de onderste klem, moet u de lengte van de Smart Kid Belt aan de lengte van uw kind aanpassen. De Smart Kid Belt geeft ouders de mogelijkheid om de lengte van de Smart Kid Belt aan de lengte van het kind aan te passen. Maak hier gebruik van en stel het product zo af dat bij het afrollen van de riem, de bovenste klem 5 cm ( 3 vingers ) boven de schouder zit. Dankzij de mogelijkheid om de Smart Kid Belt aan te passen aan de grootte van uw kind, groeit dit product met uw kind mee. Met één riem kom je jaren toe!

Bevestig de bovenste klem

Na het afstellen van de lengte van de Smart Kid belt, en het verzekeren dat de bovenste klem zich 5 cm boven de schouder van uw kind bevindt, klik je het bovenste deel vast in de veiligheidsgordel van de auto. Maak de klem zo vast dat het bovenste deel van de veiligheidsgordel tussen de schouder en de nek van uw kind komt. Dankzij het bevestigen van de bovenste klem van de Smart Kid Belt is het kind goed beschermd. Veilige reis!